Friday, August 21, 2009

Nasi Ambeng & Lagu Raya

Nasi ambeng ni courtesy of 'Man Catering', Muar.
abis klas 11.30am tadik ada dah on my table,
kawan tolong amik kan dari main office kat tingkat bawah.

since i'm still full from my brunch, so bawak balik je la.
and i finally ate it at about 5.30pm.
shared it with my mom.

yummy-licious!!!!

Lagu raya tu... well, after putting the nasi ambeng in my laptop backpack,
i continued completing some of my work.
tetibe...
'di hari raya, terkenang daku kepada si dia'

laughing, aku pun 'melaung' le kat facebook,
oii... sapa pasang lagu raya tuh?

moments later, makin kuat lagu tersebut dibunyikan...

hehehe... and then, sambil 'menari' masuk tukang pasang lagu tu ke bilik aku;
(he danced in...serious!)
dia cakap aku jeles dia ada lagu raya...
pastu, makin kuat lagu raya di pasang nye.

aku gelak sampai terbit ayaq mata...

pose pun idok lagi dah pasang lagu raya...
hahahaha

3 comments:

Ierwan Ismail said...

owh, post tentang kita, tapi x tulis nama...bijak2 akak nie...nasi ambeng tue saya la yg amikkan, ha saja nk bgtaw...ho3~~~

Mard said...

tuan badan yg pasang lagu raya dah ngaku...

hahahahaha....
(asal teringat je mesti akak gelak)

thanks for amik-kan nasik tu.
semoga dimurahkan rezeki yg memberi & yg tolong mengambilkan nasi tersebut
;-D

duta said...

+ perh +
part makan je kan... huhuhu... selamat berpuasa kan... hehehe