Monday, June 8, 2009

Majlis Sambut Menantu

my cousins, June & As, dok buat bunga pahar for meja pengantin


ni plak wat bunga pahar pelamin

my "naughty" nieces
(daughters of my cousins)
(Shasha, Aliya, Angah, Yati)

my cousins - dad's side
(Siti, Deris, Fathullah, Min, Zura)

with June, my cousin
(mom's side)

with Maksu - mom's side


with Udin, pengapit "bidan terjun"
(anak pengapit asal accident a day before majlis)

tukang pegang payung: kak Siti & Shasha
tukang kipas: Udin & As

Baba & Mama
(our neighbours masa kat Tmn Sri Andalas, Klang)
(also pengasuh Udin masa dia kecik2 dulu)


with the pengantins


pengantin lepas makan


Ana - my youngest cousin
(dad's side)

Ana memang suka bergaya


malu-malu pulak Ana ni...hehehe


bekas air mawar & bunga rampai sndri bikin






gambar "paling mahal" kot...
(paksa-rela sebab ditolak ditarik by my uncles, aunties, cousins, nieces, nephews!!! warghhhhh!!)

terima kasih daun keladi
kepada yg hadir memeriahkan majlis.
maaf dipohon bagi segala kekurangan.

kepada keluarga Hj. Ngasri & Hajjah Habibah,
jangan segan-segan untuk singgah ke teratak kami lagi ye...

6 comments:

fendifid said...

Amboi...ambik berkat nampak. Lepas ni kalau ada rezeki ada can la kami ke Bukit Katil sekali lagi. Aminnnnn.

Liz Duan said...

gambar adik aku sopan ayu tu tak tahan tu he..he..he..
mard thanks ...seronok sampai jugak ke melaka...

Mard said...

fendi: yg aku atas pelamin tu... kene pakse ea... bukan kerelaan tau... hahahaha...

liz: pagi b4 majlis, diorang dah naik atas pelamin tu. mkasa tu belum siap decorate lg dgn bunge. ni dialog diorang

Lin: macam bus-stand buruk je...

Darling: ha, jom pakai jeans je & buat theme "bus-stand"...

pastu diorang posing atas tu gaya tunggu bas...
sayang aku tak pegang kamera masa tu, kot tak dapat gak korang tgk pengantin bergaya "tunggu bas"

eemir said...

wow meriahnye tcher...tema purple...like it haha...

tcher dh amek berkat...
x lme la lg tuh hehe...

Omecool20 said...

o... your bro kahwin dengan Darling tu eh. Tahniah pada mereka berdua :-)

Ha, mard .. found yr blog and dah put in my reader. Selalu la aku melawat blog kau ni :-)

Liz Duan said...

adi di katonya nya bus stand buruk..kalau aku ade tu mahu ku cubit bibir sorang sorang he..he..he..