Monday, April 27, 2009

Kejang otak...

*parants*
*high attact*
* suppurate*
*----* indicates new entry

chuldrent
roung
whant
prosit
secound
reapid
ripid
dother
dosent
chiting
expancially
lest
shem
sensatif
fidbek

anybody would like to guess what those words mean?

10 comments:

Liz Duan said...

first i thought ni perkataan ilmiah yg tak terjangkau akal ku..those words yg only lecturers like you and ejin would know or use....setelah ku selidik lebih lanjut and with note asking for our address...baru ku fahami...my god....memang kejang akal...

fendifid said...

chuldrent - children
roung - wrong
whant - want
prosit - proceed
secound - second
reapid - repeat
ripid - repeat
dother - ???
dosent - doesn't
chiting - cheating
expancially - especially
lest - less
shem - shame
sensatif - sensative
fidbek - feedback

dother and shem tu yang tak pasti.

ratatouille said...

mayb mereka baru baca flowers for algernon kot...

@theeden said...

children
wrong
want
proceed
second
repeat
repeat again
daughter
doesn't
cheating
especially?
less
shame
sensitive
feedback

agak nyer la....

Mard said...

lest = let's

BTW, yesterday jumpe a "new word" = parants

memule aku ingat typo je. rupenye in the whole essay!!!
adoiiii....sakit jantung aku!

dugong_darat said...

salam perkenalan tuk kak mard

huuuuumak aih

hebat betui bebudak sekang nih...
lain macam jer pahaman nyer...

mungkin ini disebabkan oleh terlalu terikut dengan perkembangan SMS dan juga internet-chat... sampai terbawak-bawak kedalam esei...

mujur tempoh hari tak lepas exam jadi cikgu dan lecturer...
kalau tak tentu pening pala cam kak mard...

@theeden said...

kalau 1 2 tu bleh la terima sebagai typo kan.. kalau dah suma tu mmg bleh kejang otak lor..

Ejin said...

hahahaha musim exam dan marking dah kembali lagi hehehe bukan setakat pening, boleh terus migraine dibuatnya!

fendifid said...

jangan nak complaint ye ejin dgn mard...ini lah cabaran sebagai pendidik. he he he.

Mard said...

kalau komplen demi kebaikan tidak mengapa...hehehe...