Monday, April 20, 2009

Anak melayu oh anak melayu...

The English Unit conducts an English remedial class for semester 1 students every Monday 3.30pm.

these students are selected due to their very poor performance in their Diagnostic test conducted during their MISRA week.

sayangnya ada antara mereka yg masih tak sedaq diri mereka tu lemah yg amat. bukan kene bayaq pun kelaih tu. free ja... from 13 students, only a few yg really tunjuk minat nak belajaq. yg sorang ni, dah 5 minggu berturut-turut tunjuk lagak tak mau datang. kot mereka-mereka yg suke monteng ni pandai, takpe gak. ini B***H P***G.

berlagak je lebih...


sebab tu ramai anak Melayu susah nak maju. Ada peluang, free pulak tu, dipersiakan. lagi suke dating tepi longkang...

sedar le anak-anak Melayu oii....
awak keturunan VVIP pun, if ilmu takde... hampeh gak.


2 comments:

ctlovesyou said...

salam...teacher...
i think i oso need the english xtra class...
huh!!!
really really want it...

fendifid said...

sebab free la x laku...kena charge kot baru bersemangat diorang.